Lauteet joka saunaan

MUOTO-lauteiden suunnittelun ja muotoilun lähtökohtana on rennossa istuma-asennossa saunomisesta nauttiva ihminen. Jalat, selkä sekä niska lepäävät tuettuina ja puutumatta. Liikuteltavat käsi- ja niskatuet sekä lauteilla pitkällään lepäämistä helpottava oikaisutaso varmistavat oman, täydellisen saunomisasennon löytämisen.

MUOTO-lauteiden runkorakenteet ovat kuumasinkittyä terästä, näkyvien runko-osien materiaalina on verhoilupuiden mukainen materiaali. Verhoilupuuvaihtoehdot ovat kuusi, tervaleppä, haapa ja lämpökäsitelty haapa. Laudeasetelmiin voidaan tehdä helposti yksilöllisiä muunnelmia.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Koti- ja huvilasaunat

Olipa saunasi sähkö- tai puulämmitteinen, kaupunki- tai huvilasauna, niin MUOTO-lauteilla nostat saunomisnautintosi kokonaan uudelle tasolle.

Nopeimmin pääset nauttimaan uuden saunan lämmöstä ja puhtaan puun tuoksusta lähettämällä saunasi mittapiirroksen ja pyytämällä meiltä tarjouksen.

Mittapiirroksen voit tehdä vaikka ruutupaperille. Saunan sisämittojen lisäksi piirroksesta tulee ilmetä oven, kiukaan tyyppi ja teho sekä mahdollisen ikkunan sijainti.

Taloyhtiösaunat

Taloyhtiöiden yhteissaunoissa lauteiden toimivuus, laatu ja kestävyys joutuvat todella koetukselle. Taloyhtiöissä on monenlaisia saunojia vauvasta vaariin, jolloin myös monipuolinen käyttömukavuus ja turvallisuus ovat tärkeitä valintakriteereitä.

MUOTO-lauteet on kehitetty alun perin koko perhettä ajatellen, joten yhteissaunaratkaisumme toimivuudesta ei tarvitse olla huolissaan. Lisäksi asuntoaan myyvälle taloyhtiön upea saunaosasto toimii myös oivana myyntivalttina.

Pyydä tarjous omaan taloyhtiöösi!

Edustussaunat

Edustustiloissa MUOTO-lauteet pääsevät todella oikeuksiinsa. Suunnittelemme ja toteutamme vaativimmatkin kohteet tyylillä ja ammattitaidolla. Edustussaunoissa maineemme ylittää maantieteelliset rajat, ja jokainen kohde toteutetaan eksklusiivisesti ja asiakkaan erityistoiveet huomioiden.

Suosittele meitä

Laudemallit

Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!