Lauteet joka saunaan

MUOTO-lauteiden suunnittelun ja muotoilun lähtökohtana on rennossa istuma-asennossa saunomisesta nauttiva ihminen. Jalat, selkä sekä niska lepäävät tuettuina ja puutumatta. Liikuteltavat käsi- ja niskatuet sekä lauteilla pitkällään lepäämistä helpottava oikaisutaso varmistavat oman, täydellisen saunomisasennon löytämisen.

MUOTO-lauteiden runkorakenteet ovat kuumasinkittyä terästä, näkyvien runko-osien materiaalina on verhoilupuiden mukainen materiaali. Verhoilupuuvaihtoehdot ovat kuusi, tervaleppä, haapa ja lämpökäsitelty haapa. Laudeasetelmiin voidaan tehdä helposti yksilöllisiä muunnelmia.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Koti- ja huvilasaunat

Olipa saunasi sähkö- tai puulämmitteinen, kaupunki- tai huvilasauna, niin MUOTO-lauteilla nostat saunomisnautintosi kokonaan uudelle tasolle.

Nopeimmin pääset nauttimaan uuden saunan lämmöstä ja puhtaan puun tuoksusta lähettämällä saunasi mittapiirroksen ja pyytämällä meiltä tarjouksen.

Mittapiirroksen voit tehdä vaikka ruutupaperille. Saunan sisämittojen lisäksi piirroksesta tulee ilmetä oven, kiukaan tyyppi ja teho sekä mahdollisen ikkunan sijainti.

Taloyhtiösaunat

Taloyhtiöiden yhteissaunoissa lauteiden toimivuus, laatu ja kestävyys joutuvat todella koetukselle. Taloyhtiöissä on monenlaisia saunojia vauvasta vaariin, jolloin myös monipuolinen käyttömukavuus ja turvallisuus ovat tärkeitä valintakriteereitä.

MUOTO-lauteet on kehitetty alun perin koko perhettä ajatellen, joten yhteissaunaratkaisumme toimivuudesta ei tarvitse olla huolissaan. Lisäksi asuntoaan myyvälle taloyhtiön upea saunaosasto toimii myös oivana myyntivalttina.

Pyydä tarjous omaan taloyhtiöösi!

Edustussaunat

Edustustiloissa MUOTO-lauteet pääsevät todella oikeuksiinsa. Suunnittelemme ja toteutamme vaativimmatkin kohteet tyylillä ja ammattitaidolla. Edustussaunoissa maineemme ylittää maantieteelliset rajat, ja jokainen kohde toteutetaan eksklusiivisesti ja asiakkaan erityistoiveet huomioiden.

Suosittele meitä

Facebook Twitter 5Jaa

Laudemallit

Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

MUOTO-lauteet
Pyöräkatu 15
70600 KUOPIO

Y-tunnus:
Puh: 017 266 2555

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

MUOTO-lauteet:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.